Spesialdesignede kaker

Kaker betyr fest, for det blir jo ikke skikkelig fest uten en god kake! Du kan bake selv, men det er også enkelt å bestille kaker til ulike anledninger. Velger du å bestille fra den lokale bakeren, er du også med på å støtte det lokale næringslivet, og det er helt utrolig hva en god baker kan få til.

Kaker til firmaet

De fleste firma har ting som skal feires. Kanskje en ny kontrakt er i havn, eller kanskje noen har fødselsdag eller skal gå av med pensjon. Dette er en grunn til feiring, og de ansatte vil helt sikkert sette pris på en kakefest. Hvis firmaet har flyttet eller lokalene er nyrenoverte, kan kundene også få kake ved åpningen. Nyoppstartede butikker og firma sparker også gjerne i gang med en kakefest, der kundene er invitert. Andre anledninger til å feire er når en stor jobb er ferdig eller når det nærmer seg store feiringer og høytider. Ta gjerne nasjonaldagsfeiringen på forskudd med kake til de ansatte. Det blir helt sikkert satt pris på.

Feire den store gevinsten med kake

Hvis du har gjort noe stort, eller lykkes med noe du har drømt om, er det selvsagt også all grunn til å feire. Du kan feire at du har bygd ferdig en ny bod eller garasje, at husveggen endelig er malt eller at taket er skiftet. Hvis du har vunnet stort på Bingo på nett må dette selvsagt også feires. Hvorfor ikke bestille en kake med bingokupong på? Den lokale bakeren kan helt sikkert hjelpe deg med dette. Så kan du invitere familie og venner, og la dem gjette hva det er dere feirer. Kanskje dere til og med kan lage en egen bingofest for å feire gevinsten.

Kaker til store dager

Det er mange store dager i livet, og de fleste av dem blir gjerne feiret med kake. Når folk samles blir det spist mat og snakket, og bløtkaker hører med enten det er barnedåp, konfirmasjon, bryllup eller store fødselsdager. Hvis du syns det er mye stress med å ordne til barnebursdagen, kan du også bestille en ferdig bløtkake. Da sparer du mye tid, og du får en perfekt kake tilpasset anledningen. Er det et skikkelig stort bryllup rekker du neppe å bake alt selv, og da er bakeren også god å ha. Du kan bestille både bryllupskake og noen mindre bløtkaker, og få dem levert til festlokalet. Da blir det mye mindre å tenke på selv, og bedre tid til å gjøre alt det andre som skal forberedes til festen.

Kommunale feiringer

Mange kommuner inviterer også til kakefest, for eksempel når det blir åpnet nye bruer eller veier. Da er det all grunn til å invitere innbyggerne, og ettersom alle liker kake er dette den perfekte serveringen. Av og til har kommunene andre ting å feire, enten det er byjubileer eller fødselsdagen til en kjent innbygger. Som regel finner du kakeservering på disse dagene også. Bløtkaker følger oss rett og slett gjennom livet, og ingen anledning er for stor eller for liten til å feires med kake.